Det senaste på kepsfronten

Under många år har den klassiska kepsen varit ett praktiskt plagg som burits av unga som gamla och män som kvinnor. Länge har vi ansett att kepsen är en avslappnad och sportig huvudbonad som gör sig bäst i joggingspåret eller på en ledig dag.

Men nu kommer de väldesignade märkeskepsarna, och det trendigaste du just nu kan bära är en enfärgad designerkeps. Speciellt om du är kvinna.

Sportigt och med logga

När det gäller kepsar för killar så verkar dock den klassiska basebollkepsen med tryck hålla i sig. Du hittar ett brett utbud på nätet med kepsar av den här typen. Välj en keps i sportigt utförande men med ett tryck med ett djur istället för en logotyp.

Apropå djur så är mönster från exempelvis zebra eller leopard något av det trendigaste inom kepsar. Kombinera gärna det med den enfärgade trenden och välj en keps som har enfärgade delar i kombination med djurmönstrade.

Tips för kepsvård

Många vet inte hur de ska rengöra sin keps. Men det är fullt möjligt att tvätta den i tvättmaskinen. En keps i bomull kör du på samma program som du tvättar dina T-shirtar i. Men något som många faktiskt har missat är att du också kan tvätta kepsen i diskmaskinen.